Tara de rahat????

M-am saturat sa vad oriunde ma uit in jur cum cineva incearca sa puna o poza, sa scrie un articol sau sa zica orice in general din care sa reiasa cat de rahat este Romania. Daca este de rahat este asa pentru ca noi toti o facem sa fie, desi eu inca pot sa vad foarte multe lucruri care sa contrazica ceea ce incearca unii sa induca in mentalitatea noastra. De ce nu incercam pe langa toate lucrurile rele pe care le gasim sa vedem macar un lucru bun.

Acest lucru nu face altceva decat sa ne afunde si mai mult in aceasta mentalitate tampita, distrugand si ultimul lucru bun care ar mai exista in interiorul nostru. Parerea mea este ca el mai nociv lucru din societatea romana in acest moment este Pro TV, care nu face altceva decat sa propovaduiasca incultura si in general orice lucru ce ar putea sa aduca inca un punct de rating. M-am saturat sa vad cum nepotul putin trepanat din Vintu de Sus dupa ce a petrecut la bufetul comunal merge acasa sa-i dea in cap imprudentei bunici ce a facut gresala sa nu-i mai dea bani pentru V33-ul ce l-ar fi adormit. nu pot sa cred cum nu exista o singura stire care sa faca un tanar sa-si dea seama ca poate mai mult decat o tinerete caracterizata de manele, gandindu-se in ce ruda ar putea da cu toporul pentru a face rost de bani pentru semintele si bautura cea de toate zilele.

Oricum daca totusi sunt eu prea optimist si tara asta e chiar de rahat, vina o purtam cu totii. toti cei care trecem pe langa cineva care are nevoie de ajutor fara sa avem nicio tresarire. toti cei care nu avem rabdarea de a duce ambalajul cativa metri pana la un cos de gunoi. si mai ales toti cei care ne indignam pe moment pentru o nedreptate dar cum a venit asa si trece dat fiind ca majoritatea preferam sa ne uitam trepanati la cum se cearta Nikita cu oricine, cum Roxi manelista s-a batut din nou cu oricine.

Oricum in felul asta o sa ajungem in cel mai scurt timp o adevarata societate de rahat, pentru ca tara asta ar fi foarte frumoasa daca ar fi nelocuita. Dar asa suntem noi: in loc sa facem cu adevarat ceva sa determinam lumea sa nu mai faca audienta tuturor tampeniilor de la tv, criticam rezultatul, prin aceasta nefacand niciun bine.

Published in: on iunie 10, 2009 at 4:38 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://vladlacisco.wordpress.com/2009/06/10/tara-de-rahat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Ai si tu dreptate… Si pe langa ProTv mai e si 0TV si altele ca ele. De fapt, cred ca televiziunea ar trebui sa se numeasca TEMBELIZIUNE. E mai adecvat.


Lasă un comentariu