Împărţirea României

Înainte de a intra cu adevărat în subiectul pe care vreau să îl dezbat în aceasta noapte vreau doar să mai fac o remarcă în legătură cu post-ul meu precedent. În seara asta am rămas îngrozit şi de-a dreptul speriat de mijloacele prin care această coaliţie din ce în ce mai neagră vrea să ajungă la putere. Nu mi-am imaginat niciodată că se poate recurge la aşa ceva. Nu ştiu dacă aţi văzut sau nu, dar în seara asta, in timpul emisiunii în care era invitat Băsescu, au difuzat o casetă din care reieşea că preşedintele României, în cadrul campaniei din 2004, ar fi lovit un copil. La prima vizionare a clipului mi-am pus şi eu problema:”Dacă e adevărat?”. Cu fiecare revizionare a clipului însă această teamă a dispărut. Se putea observa, odată ce factorul de surprindere dispărea din subconştient, că este o făcătură mizerabilă. Dovada a apărut mai târziu, în jurul orei 11, când la un post TV cât de cât independent, fostul preşedinte CNA a „desfăcut” clipul cadru cu cadru şi a dovedit ceea ce era de fapt evident. Clipul este o făcătură, lumina de pe chipul băiatului este diferită de a celor din jur în momentul în care capul se duce pe spate, iar mâna lui Băsescu este clar tăiată de la nivelul antebraţului!! Unde mai pui faptul că reacţia copilului a fost total nenaturală. Oricine este lovit îşi duce mâna la faţă. Reacţia copilului a fost să râdă. Sunt cu adevărat speriat de aceste măsuri tipic comuniste de a câştiga alegerile. Oare ce este cu adevărat în joc? În cele ce urmează voi încerca să clarific adevăratul premiu pus în joc.
Într-un articol de azi a cotidianului Curentul apar nişte note provenite de la SRI. Ştiu că mulţi vor zice că acest cotidian este de mâna a 2-a, dar să nu uităm că în ultimul timp au dezvăluit mai multe stenograme, pe care o anumite trusturi de presă le-au băgat sub covor. Printre altele se află stenogramele şantajului lui Roşca Stănescu. Dar să revenim la ale noastre…
Articolul este mai lung, eu doar o să fac un mic rezumat. Printre altele apare şi încrederea lui Năstase în faptul că nu vor ieşi oamenii la vot, pentru ca referendumul să treacă. Dar lucrurile cu adevărat şocante vin doar acum. Se pare că tot Năstase este responsabil de a-l linişti pe Patriciu, asigurându-l că Romgazul este al lui. Mai se aduce vorba şi despre nişte parteneri din Rusia. Oare cine sunt şi ce promisiuni le-a făcut PSD? De asemenea, Oltchimul este atribuit lui Voiculescu. Vântu e un pic mai lacom: vrea şi Poşta şi CEC, dar se pare că nu va obţine decât Poşta, dar va primi în schimb patrimoniul UGSR (care valoreaza cam 1 miliard de euro). Însă ceea ce m-a stupefiat este partea pe care o primeşte UDMR. Am scris şi eu zilele trecute despre asta, dar în adâncul meu speram să nu fie adevărat. Din păcate speranţa mi s-a năruit. UDMR primeşte autonomie extinsă în judeţele din secuime, iar ca bonus primesc şi judeţele Cluj, Mureş şi Bihor. Dat fiind că sunt locuitor al Clujului, vreau să vă asigur că dacă aşa ceva se va întampla vreodată, eu voi fi primul care iese în stradă! Sper totuşi să nu fie nevoie de aşa ceva.
Pentru a citi întreg articolul, cu numeroase alte detalii, precum şi cu fotografia actului original, vizitaţi:
http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 26, 2009 at 11:26 pm  Comments (5)  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://vladlacisco.wordpress.com/2009/11/26/impartirea-romaniei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

  1. Imi pare rau ca pui botul la toate intoxicarile de presa prezente, eu sincer am ajuns la concluzia ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc, iar presa e un instrument de manevrare a maselor de oameni (in cazul ostru de votanti), in orice tara presa are aceasta „calitate”, asa ca nu are rost sa ne mai miram de nimic; in alta ordine de idei, fiecare trebuie sa isi faca un bilant si apoi sa voteze in functie de cum i-a fost lui mai bine in cele doua tipuri de perioade (Base vs. PSD)! Principala idee este sa mearga lumea la vot pentru a ajunge intr-adevar la „vointa” poporului, nu la cine manevreaza mai multe autobuse!

    • Intoxicare sau nu, se potrivełte ca o manusa ppe practicile tov. Ilici din timpul Revolutiei si al mineriadelor. Comunistii nu au sensul unei minime decente, ei vor sa conduca mai presus decat orice si folosind orice mijloace. Daca mai punem la socoteala faptul ca ar vinde tara cu totul in, secunda doi, daca ar avea un castig din asta, nu mi se pare incredibil ceea ce rezulta din documentele de mai sus. Fiecare va vota cum va judeca, eu stiu ca nu voi vota cu PSD!

  2. Ai foarte mare drepate, doar ca s-a ajuns prea departe cu incercarea de a mai lua un vot in plus. Atunci cand apare un om ca si Patriciu, care nici acum nu stiu de ce iese la televizor, sa ne spuna cum Basescu, printr-o miscare de tipul celor pe care le vedem in filmele asiatice cu arte martiale, l-a lovit pe un copil in plex si in fata cam intr-o fractiune de secunda mi se pare grav. Ar trebui sa-i puste obrazul de rusine pentru acest trucaj ieftin, pentru jafurile pe care le-a facut si nu in ultimul rand pentru viitoarea distrugere a PNL. Este clar faptul ca acest clip a aparut pentru a distrage atentia de la clipul cu Geoana care va aparea azi. Si care tare cred ca e adevarat. O sa vedem. Mi-e frica de faptul ca nu mai e sigur unde se pot opri oamenii astia pt niste voturi. Ce urmeaza?

  3. TREBUIE FACUTA NEAPARAT O REVOLUTIE OAMENI!!! CAT SA MAI DORMIM SI SA NU DESCHIDEM BINE OCHII!!! ASTIA S-AU ALIAT SI VOR SA NE FURE !!! VOR PUNE MANA PE TARA SI VA FI IARASI COMUNISM CU SIGURANTA! NU MAI VREM ASTA!! NE-AM SATURAT!!! DACA IL VOR DA JOS PE BASESCU PRIN MULTIPLE INCERCARI,NU VOR AVEA NICI O SANSA PENTRU CA NOI VOM RIPOSTA!!! REVOLUTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  4. si eu sunt in cluj. da de stire daca e de pornit ceva.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: