Drumurile si politistii

M-am saturat sa vad peste tot in presa pe aceiasi deontologi ce-si inalta cliseele sociale pana pe cele mai inalte culmi, cum relateaza dezgustati de lipsa de consideratie a unor conducatori auto care sunt prinsi de aparatele radar circuland peste viteza legala. Este la moda acum sa facem campanii anti viteza si sa ne ofuscam la televizor de fiecare data cand cineva este prins circuland cu 70km/h in localitate. Nu stau acum sa analizez prestatia jenanta a „oamenilor de televiziune” pentru ca nu poti sa ceri altceva de la niste oameni ce nu reusesc sa vada decat intr-o singura directie orice problema. Exista o serie de dogme de la care domnii jurnalisti nu se despart sub nicio forma.

Ce mi se pare bataie de joc este comportamentul celor mai multi militieni, care stau la panda pe acea portiune de drum de 2 km care este circulabila pentru a-i prinde pe „vitezomani”. Nu mi se pare normal sa fii oprit in mijloc de noapte pentru ca ai depasit viteza cu 12 km/h pe un drum din oras cu doua benzi, pe care circulai doar tu.

In tara asta in care avem doua autostrazi cat o puta de furnica, stam la vanatoare de soferi sa-i pindem pe nenorociti mergand spre mare cu 150km/h. Pe langa asta, ma intreb, de unde au televiziunile informatii astfel incat sa fie prezente cu camera exact acolo unde i se suspenda unei „vedete” carnetul?

Published in: on iunie 22, 2009 at 11:57 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://vladlacisco.wordpress.com/2009/06/22/drumurile-si-politistii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Nici eu nu sunt adepta vitezei excesive, dar totusi exista niste limite.
    Mi se pare ok sa poti sa mergi mai repede pe un drum liber. Dar numai in conditiile in care masina e ok si raspunde bine la comenzi, iar soferul este cat se poate de treaz si cu reflexe bune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: