Sfarsitul unei ere

   Ieri la Pro TV parca era sfarsitul lumii. Nu era vorba nici despre cum a sapat Iliescu bazma curata(trebuia sa fii cel putin naiv sa crezi ca i se va intampla ceva), nici despre dimensiunile crizei economice. Era vorba de ceva mult mai important…. Sfarsitul telenovelei Regina.Cat o mai lauda Marula, cum era inceputul si sfarsitul lumii in viziunea lor, cum sufletul nostru se va ascunde intrun colt si incet va muri acum ca nu mai exista REGINA.

  Dar stati linistiti, procentul telenovelelor despre si cu tigani de pe Acasa nu va scadea. Din cate am inteles vin cu forte noi tocmai din Rusia. De abia astept sa sa aud vorbindu-se romales cu accent rusesc. O sa fie cu mult mai tare decat decat toti presedintii nostrii de pana acum vorbind englezeste.

   Ce nu inteleg eu e motivul pentru care este absolut necesar ca Pro TV sa aiba ceva cat de mic in grila lor despre tigani. La fel de greu de inteles pentru mine este de ce in cinematografia romana exista doar doua mari teme: cea comerciala tot tiganii si cea castigatoare de premii, Romania ante revolutie. Dar sa ramanem la problemele noastre… Chiar trebuie si noi sa promovam din interiorul tarii ideea de tiganism? Inteleg de ce e promovata ideea de manelism la noi. pentru ca suntem in fond un mare popor de manelisti. dar refuz sa cred ce cred toti europenii despre noi si anume faptul ca suntem si un mare popor de tigani

Anunțuri
Published in: on Iunie 19, 2009 at 1:02 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://vladlacisco.wordpress.com/2009/06/19/sfarsitul-unei-ere/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: